chat

Congres: Erven van Toekomst

Datum: 25 September 2019 locatie: Isala Theater, Capelle aan den IJssel
Congres: Erven van Toekomst

LET OP: vanwege de grote belangstelling voor het congres ‘Erven van toekomst’ is aanmelden helaas niet meer mogelijk. We kunnen uw naam wel op de wachtlijst zetten. Wilt u in dat geval uw naam, de naam van uw organisatie, uw functie en uw e-mailadres sturen naar o.v.v. 'Wachtlijst Erven van toekomst'? Mochten er plaatsen vrijkomen, dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld en kunt u eventueel alsnog naar het congres 'Erven van toekomst' op 25 september.De (jeugd)zorg is in ontwikkeling en de decentralisatie heeft nog niet geleid tot dé grote innovatieve transitie. Wij gaan graag het gesprek aan over broodnodige innovatie en toekomstperspectieven voor de (jeugd)zorg en organiseren daarvoor een congres op 25 september 2019.

We zien toenemende bureaucratie, systeemdenken, focus op risicobeheersing, protocollen, aanbestedingen, in plaats van de gewenste en noodzakelijke vernieuwing. Ontschotting is nog altijd ver weg. Dit is niet in het belang van kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen. De menselijke maat is te ver weg. Laten wij onze harten openen en het gewone leven als inspiratiebron nemen! 

Fier wil geweld in afhankelijkheid voorkomen en stoppen. We hebben daartoe een totaalconcept ontwikkeld: de Veilige Veste. Deze visie en onze plannen voor de nieuwe Veilige Veste willen wij graag met u delen en bediscussiëren. We willen met u in gesprek over broodnodige innovatie en toekomstperspectieven voor de (jeugd)zorg. 

We nodigen u dan ook van harte uit voor ons congres op 25 september a.s.; een inhoudelijk middagprogramma vol inspirerende presentaties over veiligheid, innovatie en duurzaamheid in de zorg, seksueel geweld en toekomstvisie, onder leiding van de Nederlands politica Marianne van den Anker. De middag wordt aangekleed met muzikale optredens en afgesloten met een borrel voor alle deelnemers.

> Bekijk het congresprogramma (pagina 2 van bijlage)
> Meer info & aanmelden

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Daniel van der Vorm, ter ondersteuning van goede doelen ter algemeen belang van de samenleving in Rotterdam en omgeving.
 

danielvandervormstichting