Congres 'Erven van Toekomst'

Datum: 25 September 2019 locatie: Isala Theater, Capelle aan den IJssel
Congres 'Erven van Toekomst'

De (jeugd)zorg is in ontwikkeling en de decentralisatie heeft nog niet geleid tot dé grote innovatieve transitie. Wij gaan graag het gesprek aan over broodnodige innovatie en toekomstperspectieven voor de (jeugd)zorg en organiseren daarvoor een congres op 25 september 2019.

We zien toenemende bureaucratie, systeemdenken, focus op risicobeheersing, protocollen, aanbestedingen, in plaats van de gewenste en noodzakelijke vernieuwing. Ontschotting is nog altijd ver weg. Dit is niet in het belang van kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen. De menselijke maat is te ver weg. Laten wij onze harten openen en het gewone leven als inspiratiebron nemen! 

Fier wil geweld in afhankelijkheid voorkomen en stoppen. We hebben daartoe een totaalconcept ontwikkeld: de Veilige Veste. Deze visie en onze plannen voor de nieuwe Veilige Veste willen wij graag met u delen en bediscussiëren. We willen met u in gesprek over broodnodige innovatie en toekomstperspectieven voor de (jeugd)zorg. 

We nodigen u dan ook van harte uit voor ons congres op 25 september a.s.; een inhoudelijk middagprogramma vol inspirerende presentaties over veiligheid, innovatie en duurzaamheid in de zorg, seksueel geweld en toekomstvisie, onder leiding van de Nederlands politica Marianne van den Anker. De middag wordt aangekleed met muzikale optredens en afgesloten met een borrel voor alle deelnemers.

> Bekijk het congresprogramma
> Meer info & aanmelden