chat

Symposium: Trauma Experts

Datum: 9 Oktober 2019 locatie: Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht
Symposium: Trauma Experts

Op woensdag 9 oktober 2019 vindt het symposium Trauma Experts plaats. Het is bedoeld voor professionele verwijzers, zoals huisartsen en hulpverleners uit de jeugdzorg en jeugdbescherming. Het symposium informeert verwijzers over de behandeling van getraumatiseerde kinderen (door interpersoonlijk geweld, oorlog of conflictscheiding) en hun systeem.

De Trauma Experts zijn experts op het gebied van diagnostiek en behandeling van getraumatiseerde kinderen en hun gezin. Ze werken bij GGZ instellingen die hierin gespecialiseerd zijn: GGZ Rivierduinen, De Bascule, Centrum ’45, Fier, Kinder- en Jeugdtraumacentrum Kenter Jeugdhulp en het Landelijk Psychotraumacentrum UMC Utrecht.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden, het symposium is volgeboekt. De deelnemers ontvangen begin oktober per mail een bevestiging van hun deelname. In geval van no-show worden er kosten in rekening gebracht.

Meer informatie

> Meer informatie & programma

Accreditatie

Voor dit symposium wordt geen accreditatie aangevraagd.

Trauma Experts

De Trauma Experts hebben hun kennis en expertise gebundeld op www.traumaexperts.nl. Deze website is mogelijk gemaakt door subsidie van Stichting Achmea Slachtoffer en Samenleving.

logo Trauma Experts