Word jij gedwongen om criminele klusjes te doen of andere dingen tegen je wil? Er is altijd hulp.
Chat met één van onze professionele hulpverleners. Dit kan, als jij dat wilt, volledig anoniem.

Welkom bij Chat Erover! Je kunt hier anoniem je verhaal delen met een van de hulpverleners van Fier, die deze chat verzorgen. Als je zelf in een nare situatie zit – of je zorgen maakt om iemand in je omgeving. Deze chat is voor álle leeftijden. Twijfel je ergens over? Begin daar dan misschien eens mee. De medewerkers van het chat-team luisteren naar je verhaal, geven jou informatie en helpen je als je dat wilt.

De chat is open op:

Ma – vr: 16.00 tot 6.00u

Za, zo & feestdagen: 20.00 – 6.00u

Veelgestelde vragen over de chat

We begrijpen dat chatten voor sommige mensen grote risico’s met zich meebrengt. Daarom gaan we heel zorgvuldig om met jullie privacy. Ons hele privacy statement kun je lezen op deze pagina.

Nee, Chat Erover maakt geen gebruik van chatbots. Vanaf het begin van het gesprek spreek je gelijk met een professionele medewerker.

De medewerkers van de chat zijn professioneel getrainde hulpverleners die werkzaam zijn bij Fier. Ze hebben veel kennis en ervaring op het gebied van hulpverlening bij criminele of seksuele uitbuiting, misbruik, geweld en ander grensoverschrijdend gedrag.

Dat kan verschillen. Als het druk is op de chat, dan zijn er meer chatters dan medewerkers en chatten onze medewerkers met meerdere mensen tegelijk. Daardoor kan het soms wat langer duren voordat je antwoord krijgt.

Chatten kan anoniem. Wij weten dan niet wie je bent en kunnen daar ook niet achter komen. Je kunt besluiten om toch persoonsgegevens met ons te delen, bijvoorbeeld om je situatie uit te leggen. Jij bepaalt zelf welke gegevens je met ons deelt en je bent hier zelf verantwoordelijk voor. 

Klik op de knop om te starten met chatten. Daarna kies je een naam en kun je het gesprek starten. Dit hoeft niet je eigen naam te zijn.

Twijfel je of jouw verhaal bij de chat past? Start dan gewoon een gesprek en dan kunnen we je altijd nog naar een andere plek verwijzen.