chat

Ik wil Fier steunen

Meebouwen aan een veilige toekomst?

Om slachtoffers van geweld te helpen naar een veilige toekomst zonder geweld, is méér nodig dan zorg. Veel meer. Ze hebben vaak geen diploma waardoor ze een zwakke positie hebben op de arbeidsmarkt. Ze hebben weinig mogelijkheden om financieel onafhankelijk te zijn. Daarom móeten we inzetten op participatie. Het “gewone leven” moet centraal staan. Meedoen. Een gezond netwerk opbouwen. Een diploma halen. Leuk werk vinden. Dromen en ambities najagen. We zetten daarom naast behandeling in op gezonde leefstijl, sporten, diploma’s halen, stages lopen, gezonde relaties aangaan… Kortom: een normaal leven opbouwen. Dat doen wij niet alleen. De steun die wij krijgen van fondsen, bedrijven, serviceclubs, kerken en particulieren is onmisbaar.

73b32e03-7f11-45d3-837f-e7dc51afe552

Word vrijwilliger bij Fier

Aandacht, steun, meedenken, kennis overbrengen: mensen maken het verschil. Voor slachtoffers van geweld die weinig vertrouwen meer hebben in anderen, kan de tijd en vrijwillige inzet van mensen een wereld van verschil maken. Met de juiste support en persoonlijke betrokkenheid voelen onze jongeren zich gesteund en dat helpt ze op hun weg naar herstel! We zoeken regelmatig mensen die zich vrijwillig willen inzetten als maatje, huiswerkbegeleider of coach/motivator of in onze leerbedrijven. Ook zoeken we elke zomer enthousiaste en betrokken vrijwilligers die één of meerdere educatieve workshops willen geven tijdens onze Summerschool.

Interesse om je vrijwillig in te zetten? Meld je dan vrijblijvend aan.
 

Doneerbutton

Steun Fier met een gift

Bij Fier bieden wij kwetsbare kinderen en jongeren een veilige plek en de zorg die ze nodig hebben. De zorgbudgetten die Fier krijgt, mogen uitsluitend besteed worden aan de zorg. Voor alle andere activiteiten, projecten en directe praktische hulp doen we een beroep op fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. Wij kunnen jouw hulp hard gebruiken! 

Draag je Fier een warm hart toe? Wil je een bijdrage leveren aan de hulp voor slachtoffers van geweld? Steun ons dan met een gift! Wij gebruiken jouw gift o.a. voor directe praktische hulp aan slachtoffers, onze projecten zoals de Summerschool en het maatjesproject, en de strijd tegen mensenhandel vanuit ons Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel. Ga naar doneren.

Schenken of nalaten
Wil je een bedrag schenken of nalaten? Hier vind je informatie over het geven van een fiscaal aftrekbare gift of het opnemen van Fier in je testament. Een gift aan Fier is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar omdat Fier door de belastingdienst is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 

Spendow

Winkelen en Fier steunen

Online winkelen bij je favoriete merken én daarmee Fier steunen? Dat kan via Spendow. Dit fondsenwervingsplatform brengt (inter)nationale webshops en goede doelen samen. Van elke aankoop die jij via dit platform doet, doneert de desbetreffende winkel een percentage aan een goed doel naar keuze. Winkel voortaan via deze link en steun Fier: https://www.spendow.com/Fier1/shop. Te gek! Dank je wel.

4voorfier

Steun de actie 4voorFier

Ieder jaar helpen we bij Fier honderden kinderen en jongeren uit Nederland die te maken hebben met geweld, verwaarlozing en uitbuiting. Door armoede en de lastige situaties waarin ze opgroeien zijn ‘gewone’ dingen voor hen vaak niet vanzelfsprekend. Kleding, schoolspullen, maar ook het vieren van een verjaardag, zwemles, sporten, een maatje en de kans om nieuwe dingen te leren. Naast een veilige plek en zorg zijn deze dingen juist belangrijk voor deze kinderen en jongeren.

Help je mee?
We vragen je om een donatie en 4 mensen uit je omgeving te motiveren dit ook te doen. Als zij op hun beurt ook 4 mensen vragen en zij vervolgens hetzelfde doen, zorgen we samen voor een positieve toekomst voor deze kinderen! Lees meer.

Steun van bedrijven

In de zoektocht naar talenten en ambities, kunnen onze meiden de support en innovatiekracht van bedrijven gebruiken. Voor stage- en werkervaringsplaatsen, voor coaching. Om kansen te creëren voor onze sociale ondernemingen en mee te denken. Om kennis te vertalen naar maatschappelijk ondernemen. Uw expertise kan ons verder helpen. Komt u een keer kennismaken en meedenken?
Neem contact met ons op via of telefonisch via 058 - 2157084
 

Koop het boek ´Niemand die me ziet´ en steun Fier

Schrijfster Simone Grimberg schreef het boek 'Niemand die me ziet'.  Van ieder boek dat verkocht wordt doneert ze een bedrag aan Fier. Meer informatie en bestellen.