Ik wil Fier steunen

Meebouwen aan een veilige toekomst?

Om slachtoffers van geweld te helpen naar een veilige toekomst zonder geweld, is méér nodig dan zorg. Veel meer. Ze hebben vaak geen diploma waardoor ze een zwakke positie hebben op de arbeidsmarkt. Ze hebben weinig mogelijkheden om financieel onafhankelijk te zijn. Daarom móeten we inzetten op emancipatie. Het “gewone leven” moet centraal staan. Meedoen. Participeren. Een gezond netwerk opbouwen. Een diploma halen. Leuk werk vinden. Je dromen en ambities najagen
We zetten daarom naast behandeling in op gezonde leefstijl, sporten, diploma’s halen, stages lopen, gezonde relaties aangaan… Kortom: een normaal leven opbouwen. Hiervoor kunnen ze alle steun gebruiken. We worden onder andere gesteund door zangeressen Elske DeWall en Dilana Smith en presentator Nathan de Vries, de ambassadeurs van Fier. Zij zetten hun bekendheid, netwerk en talenten in om het werk van Fier onder de aandacht te brengen. Lees hier wat hun drijfveren zijn
Bouwt u met hen mee?
 

73b32e03-7f11-45d3-837f-e7dc51afe552

Word vrijwilliger bij Fier

Aandacht, vriendelijkheid, steun, meedenken, kennis overbrengen: mensen maken het verschil. Voor slachtoffers van geweld die totaal geen vertrouwen meer hebben in anderen, kan de tijd en vrijwillige inzet van mensen een wereld van verschil maken. Met de juiste support en persoonlijke betrokkenheid voelen de meiden zich gesteund en dat helpt ze op hun weg naar herstel!
We zoeken regelmatig vrijwilligers voor onze meiden als maatje, huiswerkbegeleider, coach/motivator of voor een kort of langer durend project gericht op participatie. En elke zomer zoeken we enthousiaste en betrokken vrijwilligers die één of meerdere educatieve workshops van circa anderhalf uur willen geven tijdens onze Summerschool.
Ook als u zelf ideeën heeft, horen we dat graag! Maakt u vrijblijvend een afspraak met onze vrijwilligerscoördinator? Stuur een mail naar

Bekijk hier de vacatures voor vrijwilligerswerk en meld je aan.
 

Steun Fier met een gift

Fier is financieel gezond. En daar zijn we trots op. Toch is financiële steun essentieel voor de hulp die we bieden aan slachtoffers van geweld. De zorgbudgetten die Fier krijgt, mogen uitsluitend besteed worden aan de zorg. En Fier biedt zoveel meer dan dat om ervoor te zorgen dat de meiden weer kunnen participeren. Om écht een verschil te maken hebben we extra geld nodig.
Voor onze projecten, maar ook voor individuele cliënten die bijvoorbeeld geen budget hebben om hun huisje in te richten, waardoor ze meteen al in de schulden dreigen te komen. Met jouw steun kunnen we hen helpen.

Draag je Fier een warm hart toe? Wil je een bijdrage leveren aan de hulp voor slachtoffers van geweld? Steun ons dan met een gift! Fier kan jouw hulp heel hard gebruiken! Wij gebruiken jouw gift voor directe hulp aan slachtoffers, het realiseren van projecten en de strijd tegen mensenhandel. Ga naar doneren.

Schenken of nalaten
Wil je een bedrag schenken of nalaten? Hier vind je informatie over het geven van een fiscaal aftrekbare gift of het opnemen van Fier in je testament. Een gift aan Fier is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar omdat Fier door de belastingdienst is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 
 

Steun van bedrijven

In de zoektocht naar talenten en ambities, kunnen onze meiden de support en innovatiekracht van bedrijven gebruiken. Voor stage- en werkervaringsplaatsen, voor coaching. Om kansen te creëren voor onze sociale ondernemingen en mee te denken. Om kennis te vertalen naar maatschappelijk ondernemen. Uw expertise kan ons verder helpen. Komt u een keer kennismaken en meedenken?
Neem contact met ons op via of telefonisch via 058 - 2157084
 

Koop het boek ´Niemand die me ziet´ en steun Fier

Schrijfster Simone Grimberg schreef het boek 'Niemand die me ziet'.  Van ieder boek dat verkocht wordt doneert ze een bedrag aan Fier. Meer informatie en bestellen.