Ik wil Fier steunen

Draag je Fier en onze jongeren, kinderen, volwassenen en ouderen een warm hart toe en wil jij ook iets bijdragen? Graag! Je kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren:

Steun Fier met een gift

Draag je Fier een warm hart toe? Wil je een bijdrage leveren aan de hulp voor slachtoffers van geweld? Steun ons dan met een gift! Fier kan jouw hulp heel hard gebruiken! Wij gebruiken jouw gift voor directe hulp aan slachtoffers, het realiseren van projecten en de strijd tegen mensenhandel. Ga naar doneren.

Schenken of nalaten

Wil je een bedrag schenken of nalaten? Hier vind je informatie over het geven van een fiscaal aftrekbare gift of het opnemen van Fier in je testament. Een gift aan Fier is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar omdat Fier door de belastingdienst is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 

Word vrijwilliger bij Fier

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, voor onze projecten, als huiswerkbegeleider, motivator of als maatje voor onze meiden. Lijkt het je leuk om je vrijwillig in te zetten bij Fier? Bekijk hier de vacatures voor vrijwilligerswerk en meld je aan.

Geef een workshop tijdens de Summerschool

Elk jaar zoeken we weer enthousiaste en betrokken vrijwilligers die één of meerdere educatieve workshops van circa anderhalf uur willen geven tijdens onze summerschool. De summerschool vindt plaats tijdens de zomervakantie in Leeuwarden en Rotterdam. Het onderwerp van de workshop bepaal jezelf. Als je het maar met passie en energie kan overbrengen. Meer informatie en aanmelden.

Koop het boek ´Niemand die me ziet´ en steun Fier

Schrijfster Simone Grimberg schreef het boek 'Niemand die me ziet'.  Van ieder boek dat verkocht wordt doneert ze een bedrag aan Fier. Meer informatie en bestellen.