Ik wil Fier steunen

Meebouwen aan een veilige toekomst?

Om slachtoffers van geweld te helpen naar een veilige toekomst zonder geweld, is méér nodig dan zorg. Veel meer. Ze hebben vaak geen diploma waardoor ze een zwakke positie hebben op de arbeidsmarkt. Ze hebben weinig mogelijkheden om financieel onafhankelijk te zijn. Daarom móeten we inzetten op participatie. Het “gewone leven” moet centraal staan. Meedoen. Participeren. Een gezond netwerk opbouwen. Een diploma halen. Leuk werk vinden. Je dromen en ambities najagen. We zetten daarom naast behandeling in op gezonde leefstijl, sporten, diploma’s halen, stages lopen, gezonde relaties aangaan… Kortom: een normaal leven opbouwen. Hiervoor kunnen ze alle steun gebruiken. We worden onder andere gesteund door zangeressen Elske DeWall en Dilana Smith en presentator Nathan de Vries, de ambassadeurs van Fier. Zij zetten hun bekendheid, netwerk en talenten in om het werk van Fier onder de aandacht te brengen. Lees hier wat hun drijfveren zijn. Bouwt u met hen mee?
 

73b32e03-7f11-45d3-837f-e7dc51afe552

Word vrijwilliger bij Fier

Aandacht, steun, meedenken, kennis overbrengen: mensen maken het verschil. Voor slachtoffers van geweld die weinig vertrouwen meer hebben in anderen, kan de tijd en vrijwillige inzet van mensen een wereld van verschil maken. Met de juiste support en persoonlijke betrokkenheid voelen onze jongeren zich gesteund en dat helpt ze op hun weg naar herstel! We zoeken regelmatig mensen die zich vrijwillig willen inzetten als maatje, huiswerkbegeleider of coach/motivator of in onze leerbedrijven. Ook zoeken we elke zomer enthousiaste en betrokken vrijwilligers die één of meerdere educatieve workshops willen geven tijdens onze Summerschool.

Interesse om je vrijwillig in te zetten? Meld je dan vrijblijvend aan.
 

Doneerbutton

Steun Fier met een gift

Bij Fier bieden wij kwetsbare kinderen en jongeren een veilige plek en de zorg die ze nodig hebben. Tegelijkertijd zien wij dat deze kinderen en jongeren naast onze zorg en behandeling vaak nog meer nodig hebben. Door armoede en lastige situaties  zijn ‘gewone’ dingen vaak niet vanzelfsprekend. Ook krijgen ze vaak niet de kansen die veel andere kinderen wel krijgen. De zorgbudgetten die Fier krijgt, mogen uitsluitend besteed worden aan de zorg. Voor alle andere activiteiten, projecten en directe praktische hulp (zoals het vieren van een verjaardag, zwemles, kleding en toiletartikelen) doen we een beroep op fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. Wij kunnen jouw hulp hard gebruiken! 

Draag je Fier een warm hart toe? Wil je een bijdrage leveren aan de hulp voor slachtoffers van geweld? Steun ons dan met een gift! Wij gebruiken jouw gift voor directe (praktische) hulp aan slachtoffers, onze projecten (waaronder onze sociale onderneming en ons maatjesproject) en de strijd tegen mensenhandel vanuit ons Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel. Ga naar doneren.

Schenken of nalaten
Wil je een bedrag schenken of nalaten? Hier vind je informatie over het geven van een fiscaal aftrekbare gift of het opnemen van Fier in je testament. Een gift aan Fier is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar omdat Fier door de belastingdienst is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 

Steun van bedrijven

In de zoektocht naar talenten en ambities, kunnen onze meiden de support en innovatiekracht van bedrijven gebruiken. Voor stage- en werkervaringsplaatsen, voor coaching. Om kansen te creëren voor onze sociale ondernemingen en mee te denken. Om kennis te vertalen naar maatschappelijk ondernemen. Uw expertise kan ons verder helpen. Komt u een keer kennismaken en meedenken?
Neem contact met ons op via of telefonisch via 058 - 2157084
 

Koop het boek ´Niemand die me ziet´ en steun Fier

Schrijfster Simone Grimberg schreef het boek 'Niemand die me ziet'.  Van ieder boek dat verkocht wordt doneert ze een bedrag aan Fier. Meer informatie en bestellen.