Ik wil Fier steunen

Draag je Fier en onze jongeren, kinderen, volwassenen en ouderen een warm hart toe en wil jij ook iets bijdragen? Graag! Je kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren:

Steun Fier met een gift

Draag je Fier een warm hart toe? Wil je een bijdrage leveren aan de hulp voor slachtoffers van geweld? Steun ons dan met een gift! Fier kan jouw hulp heel hard gebruiken! Wij gebruiken jouw gift voor directe hulp aan slachtoffers, het realiseren van projecten en de strijd tegen mensenhandel. Ga naar doneren.

Schenken of nalaten

Wil je een bedrag schenken of nalaten? Hier vind je informatie over het geven van een fiscaal aftrekbare gift of het opnemen van Fier in je testament. Een gift aan Fier is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar omdat Fier door de belastingdienst is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 

Word vrijwilliger bij Fier

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, voor onze projecten, als huiswerkbegeleider of als maatje voor onze meiden. Lijkt het je leuk om je vrijwillig in te zetten bij Fier? Kijk dan hier voor meer informatie en om je aan te melden als vrijwilliger.

Geef een workshop tijdens de Summerschool 2017

Ook deze zomer zoeken we weer enthousiaste en betrokken vrijwilligers die één of meerdere educatieve workshops van circa anderhalf uur willen geven tijdens onze summerschool. Het onderwerp van de workshop bepaal jezelf. Als je het maar met passie en energie kan overbrengen. De Summerschool vindt plaats van maandag 31 juli tot vrijwilliger 18 augustus 2017 op de Veilige Veste in Leeuwarden. Meer informatie en aanmelden.

Word abonnee van Fier magazine

Neem een abonnement op Fier magazine en ontvang voor 15 euro per jaar ieder halfjaar ons magazine thuis per post.