Fier steunen met een gift

Draag je Fier een warm hart toe? Wil je een bijdrage leveren aan de hulp voor slachtoffers van geweld? Steun ons dan met een gift! Fier kan jouw hulp heel hard gebruiken! Wij gebruiken jouw gift voor directe hulp aan slachtoffers, het realiseren van projecten en de strijd tegen mensenhandel vanuit ons Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel.

Via onderstaand formulier kun je een periodieke of eenmalige donatie doen via een machtiging of iDeal. Wil je geen gebruik maken van het formulier, maar liever zelf het bedrag overmaken? Dat kan op rekeningnummer NL82ABNA0493096159 t.n.v. Stichting Fiere Vrienden.

Je kunt hieronder kiezen om anoniem te doneren of je gegevens te delen. Wij gebruiken je gegevens om de donatie af te handen, een bedankmail te sturen of jou ons Fier magazine toe te sturen.

Na het invullen van onderstaand formulier klik je op de knop 'Doneer nu'. Je komt dan in de betaalomgeving van Buckaroo terecht waar je kunt aangeven of je een donatie via iDeal of via machtiging wilt doen. De algemene voorwaarden en de privacyverklaring van Buckaroo zijn hierop van toepassing. 

Voorletters *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Straat *
Huisnummer *
Toevoeging
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Geboortedatum
Geslacht
Telefoonnummer
Mobiel telefoonnummer
Bedrag:
Betaalmethode:
Bank *
IBAN *
Naam rekeninghouder *