chat

Fiere vrienden

Om slachtoffers van geweld te helpen naar een veilige toekomst zonder geweld, is méér nodig dan alleen zorg. Denk aan alles wat een ‘normaal’ leven behelst: een diploma, een sociaal netwerk, werkervaring, deelnemen aan een sport, voldoende en gezonde voeding, kleding in de juiste maat. En wat te denken van een veilige plek.

Bij Fier bieden we alle kinderen, jongeren en volwassenen de mogelijkheid om een zo volwaardig mogelijk leven te leiden. We willen ze de kansen geven die ieder mens in een gezonde, veilige en normale situatie krijgt. We willen dat ze weer rechtop komen te staan. Dat betekent iets… Dat er geld nodig is. De zorgbudgetten die Fier krijgt, zijn bestemd voor de zorg. Voor alle andere –niet zorg gerelateerde- activiteiten, projecten en directe praktische hulp doen we een beroep op fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren.

Stichting Fiere vrienden

Om grootse dingen te kunnen bereiken is de stichting Fiere Vrienden in het leven geroepen. Een stichting waaraan iedereen in Nederland kan doneren om zo een steentje bij te dragen aan mooie, betekenisvolle en veilige toekomst voor slachtoffers van geweld.

De donaties aan de stichting worden gebruikt voor diverse projecten, het aanschaffen van praktische zaken voor kinderen en jongeren die in armoede opgroeien en sociale en educatieve activiteiten voor slachtoffers van geweld. Maar dat is niet alles. Ook zetten we een deel van het geld in voor de bouw van een tweede Veilige Veste: die broodnodige veilige plek voor ernstig bedreigde jongens en meisjes.

Draagt u Fier een warm hart toe? En wilt u een bijdrage leveren aan de hulp voor slachtoffers van geweld? Steun ons dan met een gift! Dat kan hier: Fier steunen met een donatie.

Met uw steun kunnen we een groot verschil maken in de levens van vele kinderen, jongeren en volwassenen.