Fier voor jou

Fier biedt hulp aan iedereen die te maken heeft (gehad) met geweld in een afhankelijkheidsrelatie. We kijken naar de mens als totaal: naast zorg en behandeling zetten we in op familie, vriendschappen, sport, onderwijs en werk. Bij Fier ligt het accent op de toekomst. Onze opdracht is geweld stoppen, geweld voorkomen en hulp bieden bij de gevolgen van geweld.

Fier biedt (crisis)opvang en intra- en extramurale begeleiding, passend bij de vraag en uitgaande van de eigen kracht en dat van het netwerk van de cliënt en het gezin.

Werkwijze

Wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Van geweld, naar een geweldige toekomst. Dat gaat niet zomaar. Opbloeien na een leven met geweld vergt moed. Kost kracht. Gaat met vallen en opstaan. Fier helpt je daarbij. Om dromen na te jagen, je talenten te ontdekken, weer vooruit te durven kijken. En bovenal: om weer geweldig trots te zijn op jezelf. Fier brengt je in beweging. Van trauma, naar toekomst. Dat doen we vanuit de Veilige Veste, een unieke plek waar niemand op de vlucht hoeft, waar je mag zijn wie je bent, waar je op adem kunt komen en je je angsten mag loslaten. Een plek waar je aan je toekomst werkt, samen met de mensen die van jou houden. Samen zetten we iedere dag alles op alles om het verschil te maken.

Contactgegevens

  • Burgemeester Schalijlaan 70
  • 2908 LS Capelle aan den IJssel
  • Tel: 088 – 208 00 05
  • Werkzaam gebied: stadsbreed

Meer lezen

Hulp van Fier

Welke hulp biedt Fier en voor wie?

Over Fier

Wat voor organisatie is Fier? En waarom doen we wat we doen?

Informatie voor cliënten

Wat gebeurt er als je hulp krijgt bij Fier?

#wijzijnfier

Lees de inspirerende verhalen van onze cliënten, medewerkers én mensen die nauw verbonden zijn aan onze missie.

Meest recent:

Elma

Het verhaal van Elma

‘Elma was een heel bijzonder mens. Ik ontmoette haar tijdens het werk in het sociaal wijkteam in Krommenie, waar zij al lang als vrijwilliger in het Formulierenhuis werkte’, vertelt Julia. ‘Toen wij meer gingen samen werken binnen het project taal in de wijk ontstond er een mooie en bijzondere vriendschap.’

Lees verder »