Locaties

Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over de locaties van Fier.

Fier heeft twee hoofdlocaties en meerdere anonieme opvanglocaties. De hoofdlocaties worden ook gebruikt als kantoor, waardoor medewerkers van Fier en cliënten dicht bij elkaar in de buurt zijn. Wel hebben de cliënten echt een eigen plek. Op deze pagina geven we je fotorondleidingen door de twee hoofdlocaties.

Leeuwarden

De locatie in Leeuwarden is de grootste vestiging van Fier en is inmiddels uitgebreid met een aantal extra gebouwen, waardoor het bijna aanvoelt als een campus. Deze Veilige Veste ging open in 2012, nadat het helemaal verbouwd was om beter aan te sluiten op wat we willen uitstralen: een veilige plek, maar niet onzichtbaar. Want je wordt bij Fier niet weggestopt.

Wat vind je op de locatie in Leeuwarden?

In Leeuwarden zijn 24-uurs opvang- en behandelvoorzieningen te vinden. Zo zijn er groepen voor: jonge moeders met kinderen, mensen met een complex trauma, slachtoffers van misbruik, geweld of bedreiging, eergerelateerd geweld, seksuele uitbuiting, buitenlandse mensenhandel en huiselijk geweld.

Vanuit Leeuwarden  werken professionals die ambulante hulp verzorgen. Zij behandelen zowel op locatie als bij cliënten thuis. In Leeuwarden werkt ook het grootste deel van de bedrijfsondersteuning, zoals de financiële afdeling, Communicatie, HR en ICT.

Op het terrein in Leeuwarden zit de Blooming Bakery, een bakkerij waar cliënten van Fier leren om te bakken en dit ook als deel van een opleiding kunnen doen.

Elke avond en nacht voeren onze chatmedewerkers bijna honderd chatgesprekken met mensen die hulp zoeken. Zij doen dit vanaf ons kantoor in Leeuwarden.

Op ons terrein in Leeuwarden staat een echte sporthal, waarin cliënten kunnen sporten als ontspanning of voor therapie. Ook zijn er op het binnenterrein mogelijkheden om te sporten.

Hoe ziet het eruit?

Als je voor het eerst bij Fier komt kan dat best wel overweldigend zijn. Daarom hebben we een serie foto’s gemaakt waarin je het gebouw kunt verkennen. Dan weet je precies waar je terechtkomt!

Rotterdam-Rijnmond

Fier biedt in Rotterdam-Rijnmond behandeling, bescherming en het werken aan je toekomst aan mensen die te maken hebben (gehad) met geweld door iemand die dicht bij ze staat. Onze Veilige Veste staat in Capelle aan den IJssel.

Veilige Veste Capelle

Fotorondleiding

Als je voor het eerst bij Fier komt kan dat best wel overweldigend zijn. Daarom hebben we een serie foto’s gemaakt waarin je het gebouw kunt verkennen. Dan weet je precies waar je terechtkomt!

Contactgegevens

Wil je langskomen bij een van onze locaties of heb je vragen? Dan kan je het beste contact opnemen via onderstaande gegevens.

Leeuwarden

Holstmeerweg 1
8936 AS Leeuwarden
Postbus 1087
8900 CB Leeuwarden
Algemene vragen: 058 – 215 70 84 of info@fier.nl

Rotterdam-Rijnmond

Burgemeester Schalijlaan 70
2908 LS Capelle aan den IJssel
Algemene vragen: 088 – 208 00 05 of fierrotterdam@fier.nl

Meer informatie

Hulp van Fier

Wil je weten welke hulp Fier biedt en voor wie? Lees hier verder.

Informatie voor cliënten

Ben of word je cliënt bij Fier? Dan kan je je hier alvast inlezen!

Fier steunen

Vind je wat Fier doet belangrijk? Misschien wil je ons dan wel helpen.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.