chat

Fier is finalist van de Impact Challenge Award 2021

Gepubliceerd op 5 november 2021
Fier is finalist van de Impact Challenge Award 2021

Wat zijn we trots! Fier is met sociale onderneming Blooming Bakery genomineerd voor de Impact Challenge Award 2021. Op 19 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de vierde editie van het Impact Event in Amsterdam.

De Impact Challenge Award is een gezamenlijk initiatief van Erkende Goede Doelen, de brancheorganisaties Goede Doelen Nederland, Toezichthouder CBF en Partos dat in het leven geroepen is om de maatschappelijke impact van de goededoelensector te vergroten en zichtbaar te maken. De award is de beloning voor de meest inspirerende leerervaring op het gebied van impactgericht werken.

Blooming Bakery

Uit alle inzendingen is Fier is met de Blooming Bakery geselecteerd als finalist. De Blooming Bakery is een sociale onderneming waar taarten, koeken en ander lekkers met zorg en liefde wordt bereid door cliënten, slachtoffers van geweld, van hulporganisatie Fier. Onder begeleiding van gekwalificeerde bakkers en vrijwilligers krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken en zich verder te ontplooien.

‘Vroeger kreeg ik heel erg op mijn kop als ik iets verkeerd deed. Bij Blooming Bakery leerde ik dat fouten maken mag. De leermeester zei dan: gooi maar weg, je doet het gewoon nog een keer. Er gebeurt niks, het is niet erg.’

Meer weten over de Blooming Bakery of zelf bestellen? Kijk op www.bloomingbakery.nl.

De finale

Samen met de andere genomineerden - Niketan, Stichting Blijdschap Voor De Dieren, Wakibi, Longfonds en Simavi – mogen we tijdens de finale op 19 november ons verhaal pitchen voor een vakjury en andere deelnemers van het Impact Event. Daarmee maakt de Blooming Bakery kans op een Persoonlijk Impact Team met experts van ABN AMRO.

Wil jij het Impact Event online bijwonen en meestemmen? Schrijf je hier gratis in en laat je stem horen!

Blooming Bakery 5

Gerelateerde artikelen