chat

Frits Nicolai en Max Daniel nieuwe leden Raad van Toezicht

Gepubliceerd op 1 april 2022
Frits Nicolai en Max Daniel nieuwe leden Raad van Toezicht

Per 1 april 2022 verwelkomt de Raad van Toezicht van Fier twee nieuwe leden: Frits Nicolai en Max Daniel. Frits Nicolai (foto links) wordt benoemd tot lid van de Audit Commissie en Max Daniel (foto rechts) tot lid van de Commissie Kwaliteit & Veiligheid. De heren Nicolai en Daniel vervullen de vacatures die zijn ontstaan na het aflopen van de maximale benoemingstermijn van Thijs Malmberg en Evelyn Finnema.

Frits Nicolai
Frits Nicolai (55) heeft ruime ervaring binnen de zorgbranche. Sinds 2018 is hij werkzaam als Concern Controller en Manager Control & Administratie bij Trajectum, een organisatie die zich inzet voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Daarvoor werkte hij onder meer bij Accare als Directeur Bedrijfsondersteuning. Daarnaast heeft hij ruime ervaring opgedaan als voorzitter van de Audit Commissie bij Woonborg en Rabobank het Drentse Land.
 
Max Daniel
Max Daniel (65) omschrijft zichzelf als ‘een politiemens in hart en nieren’. Hij bekleedde tijdens zijn loopbaan verschillende functies in het politievak. Zo was hij onder andere strategisch adviseur van de Korpsleiding en Nationaal Commandant van de Staf Grootschalig en Bijzonder Optreden. Max Daniel maakt zich, zowel in zijn werk als daarbuiten, hard voor diversiteit en inclusiviteit.
 
Fier is blij met de kennis, ervaring en expertise die beide nieuwe leden meebrengen naar de Raad van Toezicht. We heten hen van harte welkom en wensen hen veel succes bij hun werk. 

Gerelateerde artikelen