Inzamelingsactie 4voorFier voor kinderen en jongeren

Gepubliceerd op 12 mei 2019
Inzamelingsactie 4voorFier voor kinderen en jongeren

Een jaar lang voeren wij met 4voorFier actie voor kinderen en jongeren die te maken hebben met geweld, verwaarlozing en uitbuiting. Nu de zomer eraan komt doen we er een schepje bovenop. Help jij mee om deze kinderen een bijzondere zomer te geven? Een zomer vol positieve ervaringen, de kans om te leren en gewoon te genieten. Wij komen in actie! Jij toch ook? Samen kunnen we het verschil maken. 

Ga naar de
4voorFier actiepagina.

Waarom komen we in actie?

Ieder jaar helpen we bij Fier honderden kinderen en jongeren uit Nederland die te maken hebben met geweld, verwaarlozing en uitbuiting. Door armoede en de lastige situaties waarin ze opgroeien zijn ‘gewone’ dingen voor hen vaak niet vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld een keertje zwemmen, de Summerschool en spelmaterialen voor de verschillende locaties. Naast een veilige plek en zorg zijn deze dingen juist belangrijk voor deze kinderen en jongeren. 

Wij zijn de actie 4voorFier gestart, omdat wij vinden dat zij net als ieder kind meetellen en recht hebben op kansen in onze maatschappij en een zomer zonder zorgen!

Help jij mee met 4voorFier?

Wij kunnen jouw hulp hard gebruiken. We vragen je om een donatie en 4 mensen uit je omgeving te motiveren dit ook te doen. Als zij op hun beurt ook 4 mensen vragen en zij vervolgens hetzelfde doen, zorgen we samen voor een positieve toekomst voor deze kinderen! Wil je meer doen? Dat kan! Kijk op onze Kom in actie pagina voor concrete ideeen en promotiematerialen. 

Meer weten waarom deze actie zo hard nodig is, waaraan we het ingezamelde geld besteden, wat Fier is en voor welke kinderen en jongeren deze actie bedoeld is? Kijk dan hier.