chat

Linda Terpstra over toekomst Nederland in de zorg

Gepubliceerd op 13 maart 2017
Linda Terpstra over toekomst Nederland in de zorg

Op 15 maart, verkiezingsavond, geeft Fier-bestuurder Linda Terpstra tijdens de Tegenlicht Verkiezings Meet Up  een presentatie over de toekomst van Nederland in de zorg. De presentatie vindt tussen 21.00 en 22.00 uur plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam en is live te volgen via de livestream van de VPRO.    

Terpstra heeft haar sporen verdiend in de zorg. Met haar holistische visie waarbij het accent op de toekomst ligt, zorgt zij voor een unieke trend in het zorglandschap van Nederland. Een trend die hoop en vertrouwen uitstraalt en het verschil kan maken voor de meest kwetsbare doelgroepen in Nederland.    
   
Aan de hand van een persoonlijk verhaal neemt ze je mee in haar visie en missie. Wat is haar drive? Hoe moet het Nederland van de toekomst er volgens haar uitzien? En welke rol speelt zij daar zelf in?

Terpstra werd vorige week verkozen tot Uitdager & Aanpakker van het televisieprogramma VPRO Tegenlicht. Ruim vijfentwintighonderd mensen willen haar ideeën over vernieuwing in de zorg horen. Samen met vier andere Uitdagers & Aanpakkers en het publiek gaat ze  in debat over de toekomst van Nederland.

Bekijk hier het programma van de VPRO Verkiezings Meet Up.

Gerelateerde artikelen