chat

Stichting Present en Vermilion Energy steunen Fier in de Wereld

Gepubliceerd op 22 juni 2017
Stichting Present en Vermilion Energy steunen Fier in de Wereld

Stichting Present Leeuwarden en Vermilion Energy steunen het project Fier in de Wereld. Zeventien cliënten krijgen door een gift van de organisaties de kans om succeservaringen op te doen, talenten te ontwikkelen en een duurzaam netwerk op te bouwen.
 
 

Zeventien cliënten maken de wereld een stukje mooier

Met het project Fier in de wereld maken de cliënten van Fier samen met vrijwilligers, bedrijven en maatschappelijke organisaties de wereld een stukje mooier. De cliënt bedenkt een plan, de buitenwereld helpt bij de uitvoering van het plan. Fier in de Wereld werd begin dit jaar door GGZ Nederland uitgelicht als ‘innovatief project binnen de zorg’. Lees hier het artikel.
 
Stichting Present en Vermilion Energy
Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. ‘Ons werk heeft veel raakvlakken met het project Fier in de Wereld. We zijn een makelaar in vrijwilligerswerk. Uitvoerend kunnen we ook veel betekenen voor Fier’, zegt Gerard Hoekstra van Stichting Present. Vermilion Energy Nederland B.V. is onderdeel van de Vermilion Energy, een groep van bedrijven met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. zij exploreren, ontwikkelen en produceren koolwaterstoffen, en doen dit op een maatschappelijk verantwoorde manier.
 
Meer weten over de plannetjes die de cliënten bedenken en uitvoeren voor het project Fier in de Wereld? Bekijk het filmpje ‘Anne kookt voor de politie’ en lees het artikel ‘Mirte loopt hard voor het goede doel’.
 
Wil jij  ook iets betekenen voor de cliënten van Fier? Graag! Bekijk hier de mogelijkheden.
 
 
 

Gerelateerde artikelen