chat

Studenten ROC Friese Poort organiseren zomerfair voor Fier

Gepubliceerd op 23 juni 2017
Studenten ROC Friese Poort organiseren zomerfair voor Fier

Volgende week woesndag 28 juni organiseren eerstejaars studenten van de opleiding maatschappelijke zorg een zomerfair! De opbrengst van de zomerfair gaat elk jaar naar een goed doel. Dit jaar is het Fier!

Op de zomerfair staan verschillende kramen en worden leuke activiteiten georganiseerd. Ook worden producten van onze eigen Fier Bakkerij en ons nieuwste leerbedrijf L.A.P. naaiatelier verkocht! Iedereen is van harte welkom om de zomerfair te bezoeken!

De zomerfair vindt plaats op woensdag 28 juni van 10.00 - 15.00 uur op 3 locaties van het ROC Friese Poort.

ROC Friese Poort, Wilaarderburen 1, Leeuwarden
ROC Friese Poort, Splitting 21-23, Drachten
ROC Friese Poort, Harste 4-6, Sneek

Op bezoek bij Fier
Toen na de stemronde bleek dat studenten van het ROC Friese Poort Fier als goed doel hadden gekozen, hebben wij ze natuurlijk uitgenodigd. Een afvaardiging van 60 eerstejaars studenten bracht 8 juni een bezoek aan Fier!

'We kregen een presentatie over wat Fier precies inhoudt, wat de doelgroepen zijn en wat ze doen om de mensen die hier wonen te helpen! We kregen een goede uitleg en we mochten vragen stellen over de organisatie. Er is ook verteld waar het geld dat we ophalen heen gaat. Vervolgens hebben we onze ideeën voor de Zomerfair uitgewisseld met studenten van de andere vestigingen. Hierdoor zijn we ook weer op nieuwe ideeën gekomen om geld in te zamelen. Het was een leerzame ochtend!'

Foto studenten ROC Friese Poort Fier

Gerelateerde artikelen