chat

Fier Groningen is verhuisd

Gepubliceerd op 15 juli 2013
Fier Groningen is verhuisd

Vanaf 8 november is Fier Groningen gevestigd in een nieuw gebouw. We blijven op de Laan Corpus den Hoorn in Groningen, maar zijn één pand opgeschoven. Onze nieuwe adres is Laan Corpus den Hoorn 102-2, 9728 JR Groningen.

Fier is ruim een half jaar geleden gestart in Groningen. Manager Rianne Waanders: ‘Vanuit onze vestiging in Groningen kunnen we tijdig specialistische hulp bieden aan jeugdigen en gezinnen in deze regio die te maken hebben met geweld, conflictsituaties, misbruik en trauma.' Fier sluit met haar expertise nauw aan bij de hulpverlening van collega-instellingen. ‘Want complexe problematiek als misbruik, trauma en (seksueel) geweld kun je alleen op alle fronten aanpakken als je het samen doet’, zegt Waanders. ‘Dat is waar wij in Groningen aan werken met slechts één doel: de cirkel van geweld doorbreken.’Onze nieuwe locatie delen we met onder meer ggz-instelling Lentis/Jonx.

Contact
Aanmeldingen en adviesvragen voor Fier Groningen? Neem contact op via  (onder vermelding van Fier Groningen) of bel: 088-2080000. Meer over onze locatie en het aanbod van Fier in Groningen.

Gerelateerde artikelen