chat

Zorgprogramma Asja opgenomen in databank Effectieve Jeugdinterventies

Gepubliceerd op 14 januari 2021
Zorgprogramma Asja opgenomen in databank Effectieve Jeugdinterventies

Mooi nieuws! Ons zorgprogramma Asja is opnieuw erkend als goed onderbouwd door de Erkenningscommissie Jeugdinterventies. Asja is onze opvang- en behandelvoorziening voor meiden die via dwang, misleiding en geweld in de prostitutie terechtgekomen zijn of dreigen hierin terecht te komen.

De vernieuwde beschrijving van het zorgprogramma Asja is weer erkend als goed onderbouwd. Dat bevestigt de plek van het zorgprogramma in de databank Effectieve Jeugdinterventies. De databank - waarin goed onderbouwde en effectieve jeugdinterventies in Nederland worden opgenomen - biedt inzicht in de kwaliteit, uitvoerbaarheid en effectiviteit van deze jeugdinterventies. De interventies worden beoordeeld door een onafhankelijke erkenningscommissie. 

‘De commissie is zeer onder de indruk van de zorgvuldige wijze waarop getracht is de inhoud, aanpak en onderbouwing van de interventie Asja weer te geven.’

Inmiddels bevat de databank 223 programma’s. Wij zijn ontzettend blij dat ons zorgprogramma Asja hier al sinds 2014 deel van uitmaakt!
Kijk hier voor meer informatie over Asja.

Gerelateerde artikelen