Five Days inside bij Fier

Aankondiging Five Days Inside

Bijna een jaar geleden verbleef Natasja Froger vijf dagen bij Fier in de Veilige Veste. Aankomende woensdag is het eindelijk zover: we zijn te zien in Five Days Inside. Five Days Inside is een televisieprogramma waarin de presentatoren instellingen in Nederland bezoeken waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt.

Het nieuwe seizoen van Five Days Inside opent met de aflevering waarin Natasja bij Fier verblijft. Natasja is te gast bij Asja, de groep voor meiden die te maken hebben gehad met seksueel geweld of seksuele uitbuiting. 

Natasja draait volledig mee met het leven van de meiden. Ze spreekt de meiden over hun trauma’s en is aanwezig bij verschillende behandelingen, zoals exposure- en groepstherapie. Ook neemt Natasja deel aan de activiteiten die de meiden van Asja in hun vrije tijd doen en komt ze langs bij ons leerbedrijf de Blooming Bakery.   

‘Dit was een week die ik nooit meer ga vergeten. Ondanks dat ik al veel gehoord en meegemaakt heb, komt elk verhaal hier als een mes in je hart binnen’, aldus Natasja.

Benieuwd naar deze aflevering? Kijk dan woensdag 1 september om 20:30 op RTL5 of bekijk hieronder alvast de promo.

Deel dit artikel: