Jellie Tiemersma nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Foto van Jellie Tiemersma

Jellie Tiemersma is per 6 december 2022 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Fier.

Jellie is een geboren en getogen Leeuwarder maar woont in Groningen. Ze heeft door de jaren heen diverse bestuurs- en directiefuncties vervuld. Sinds 2004 vervult ze ook rollen als toezichthouder. Sinds 2020 zit ze in de Raad van Toezicht van Fier. 

Jellie is sinds 2011 ondernemer. Haar bedrijf, Personal Too, helpt mensen en organisaties bij het gezamenlijk bereiken van resultaten en het realiseren van verandering. Haar bedrijf adviseert tevens over diversiteit en inclusie, besturingsvraagstukken en maatschappelijke ondernemerschap. In 2021 won Jellie de Els Borst Inspiratieprijs; een prijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan iemand die zich inzet voor een toegankelijke en inclusieve samenleving.

Jellie nam het stokje over van Roos van Erp, wiens eerste zittingstermijn eindigde op 31 maart, waarna ze als vicevoorzitter op tijdelijke basis het voorzitterschap op zich nam. 

De Raad van Bestuur steunt de benoeming en de Cliëntenraad en Ondernemingsraad adviseerden positief. Patricia Zorko is vervolgens op 6 december door de Raad van Toezicht benoemd tot vicevoorzitter. 

We wensen Jellie veel succes en plezier in deze nieuwe rol binnen de Raad van Toezicht!

Foto: Sander Heezen

Deel dit artikel: