Onze Veilige Veste in Capelle is opgeleverd!

Hoofdingang Veilige Veste Capelle a/d IJssel

Wat een prachtig begin van 2021. Onze langgekoesterde droom is in vervulling gegaan: de realisatie van een tweede Veilige Veste! Nóg een plek waar we veiligheid en bescherming kunnen bieden aan de meest kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen. En waar slachtoffers van geweld de hulp en behandeling krijgen die ze nodig hebben, zonder zich te hoeven verstoppen. Een plek waar we samen werken aan een toekomst zonder geweld. En wat zijn we trots op het eindresultaat!

We hebben de handen ineengeslagen met Dura Vermeer en KAW Architecten om een duurzaam pand neer te zetten. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het oude kantoorgebouw te transformeren tot onze prachtige, nieuwe Veilige Veste.
We zijn ontzettend blij dat we onze krachten hebben kunnen bundelen voor duurzame bouw en duurzame zorg. Fier-bestuurder Linda Terpstra is dankbaar en trots: ‘Wat een prachtig, constructief en betekenisvol proces van samenwerken, krachten bundelen en ervoor gaan.’

En nu is het zover..

Eind 2020 is het pand opgeleverd en sindsdien hebben we niet stil gezeten. In januari verhuizen de groepen uit Rotterdam (Asja, Gaja en Asmi), het ambulante psycho-traumacentrum en het CKM naar ons gloednieuwe gebouw in Capelle aan den IJssel.
 
Ons nieuwe adres is:

Burgemeester Schalijlaan 70
2908 LS Capelle aan den IJssel

Deel dit artikel: