Veilige Veste Rotterdam-Rijnmond feestelijk geopend door Prinses Beatrix

Prinses Beatrix en Linda Terpstra

Wij zijn nog even aan het nagenieten van deze inspirerende dag. De Veilige Veste Rotterdam-Rijnmond werd donderdag 16 september feestelijk geopend in het bijzijn van Prinses Beatrix, andere speciale gasten en een aantal cliënten die een prachtige bijdrage leverden. 
Wauw, wat een dag. En wat zijn we trots! Grote dank aan iedereen die er was en ons geholpen heeft deze droom te realiseren! Op naar de volgende droom. 

Een greep uit de reacties van de aanwezigen

Het was supergaaf Linda (Terpstra)! Alle hoofdgasten waren enorm interessant en de optredens van cliënten raakten iedereen. En dan was het weer ook nog goed en was het in de tuin reuze gezellig. Goed gedaan allemaal!
Peter Oskam, burgemeester Capelle aan den IJssel  
 
Beste Linda, Wat een prachtige prestatie van jullie. Ik vind de ontmoetingen met jullie inwoners steeds weer indrukwekkend en kom binnenkort graag nog een keer terug.
Herman Bolhaar, nationaal rapporteur mensenhandel
 
Wat is het mooi geworden, en wat een mooi programma! Dank dat ik erbij mocht zijn en van harte gefeliciteerd met jullie tweede Veilige Veste.
Dirk Jan de Rouwe, Bouwgroep Dijkstra Draisma 

Het voelde zo goed en zo mooi dat iedereen dezelfde taal sprak en betrokkenheid uitstraalde. Linda (Terpstra) en Anke (van Dijke) en al jullie Fier collega’s hebben weer het verschil gemaakt!
Ans Hartnagel, wethouder Capelle aan den IJssel
 
Dankjewel Linda, voor de uitnodiging en je mooie en trotse woorden. En voor het doorzetten van je missie waar wij op onze manier een klein stukje aan hebben kunnen bijdragen. Het bevestigt dat we samen echt impact kunnen maken. Daar zijn we oprecht met heel het bedrijf trots op! Op naar een nieuw avontuur!
Edwin Blom, Dura Vermeer 

Het was een dag om niet te vergeten en om te proberen om heel snel nog een keer voor elkaar te krijgen! Dank voor de ontzettend goede en inspirerende dag!
Reimar von Meding, KAW architecten

Wat een gave middag. Super mooi programma. Ook door vanmiddag weet ik nog meer hoe gaaf het is in deze sector te werken. Mooie dingen!
Fred de Bruin, Nederlandse GGZ
 

Speech bestuursvoorzitter Linda Terpstra

Tijdens de opening sprak Linda Terpstra over de droom van een tweede Veilige Veste en over de trots die zij voelt nu die Veilige Veste een feit is. 

Je kunt de speech hier lezen.

Deel dit artikel: