chat

Sponsoren

Geven heeft betekenis, en geeft betekenis. Bij Fier weten we daar alles van. We geven niet alleen zelf, maar er wordt ook veel aan ons gegeven.

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

Het Centrum tegen Kinder- en Mensenhandel (CKM) van Fier strijdt tegen mensenhandel in Nederland. In 2016 is het CKM vaste beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij geworden. Naast de vaste bijdrage voor het CKM hebben we in 2018 een fantastisch bedrag ontvangen voor de realisatie van een 2e Veilige Veste in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Ga naar onze goede doelen pagina op de site van de Nationale Postcode Loterij

Oranje Fonds

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds heeft een aantal mooie projecten mogelijk gemaakt: Leren Participeren en Fier in de Wereld. Daarnaast is ons project Leren Participeren geselecteerd voor deelname aan het programma ‘Meedoen, samen uit de armoede’. Ook ondersteunt het Oranje Fonds ons met het werven van vrijwilligers voor diverse projecten via hun website. 

Ga naar de site van het Oranje Fonds

Stichting Kinderpostzegels

Stichting Kinderpostzegels

Met de prachtige bijdrage vanuit het programma Huisje Boompje Beestje, kunnen we in 2019 een fantastische natuurspeeltuin realiseren voor kinderen die we samen met hun moeder opvangen in onze crisisopvang in Rotterdam.

Ga naar de site van stichting Kinderpostzegels

Adessium Foundation

Adessium Foundation

De Adessium Foundation leverde in 2018 een belangrijke bijdrage aan het programma Systemic Change. Een programma van het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM) van Fier in de strijd tegen seksuele uitbuiting van minderjarige kinderen in Nederland. Ook maken zij het project Onzichtbare Kinderen mogelijk; een project gericht op de allerkleinsten in geweldsituaties, van ongeboren baby’s tot kinderen van 7 jaar, waarin onderzoek wordt gedaan, interventies worden ontwikkeld en lobby wordt gevoerd.

Ga naar de site van Adessium Foundation

Rabobank Foundation

Rabobank Foundation

Rabobank Foundation heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan Blooming Bakery. Blooming Bakery is een sociale onderneming waar cliënten van Fier werkervaring op doen en alles leren over zowel de zakelijke als ambachtelijke kant van de bakkerij. Ze worden begeleid door leermeesters. Naast financiele ondersteuning adviseert de Rabobank Foundation de Blooming Bakery op het terrein van bedrijfsvoering en financiën. 

Bezoek de site van de Rabobank Foundation
Bezoek de site van de Blooming Bakery

Nationaal Fonds Kinderhulp

Nationaal Fonds Kinderhulp

Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt kinderen en jongeren die in Nederland in armoede opgroeien. Dankzij actie Pepernoot hebben we 150 kinderen bij Fier blij gemaakt met een Sinterklaaskado. Dankzij giften van Fonds Kinderhulp konden een aantal kinderen en jongeren schoolspullen, kleding en inrichting voor hun kamer aanschaffen.

Ga naar de site van het Nationaal Fonds Kinderhulp

Start Foundation

Start Foundation

Met steun van de Start Foundation is in 2017 sociale onderneming het L.A.P. Atelier opgericht door A house of Happiness en Fier. Binnen het L.A.P. Atelier worden kwetsbare vrouwen voorbereid op de arbeidsmarkt door handgemaakte duurzame producten te maken van kwalitatieve reststoffen. Start Foundation steunt het L.A.P. Atelier met een subsidie en deelt hun kennis en expertise. 

Ga naar de site van de Start Foundation