Sponsoren

Geven heeft betekenis, en geeft betekenis. Bij Fier weten we daar alles van. We geven niet alleen zelf, maar er wordt ook veel aan ons gegeven.

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

Het Centrum tegen Kinder- en Mensenhandel (CKM) van Fier strijdt tegen mensenhandel in Nederland. In 2016 is het CKM vaste beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij geworden. Naast de vaste bijdrage voor het CKM hebben we in 2018 een fantastisch bedrag ontvangen voor de realisatie van een 2e Veilige Veste in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Ga naar onze goede doelen pagina op de site van de Nationale Postcode Loterij

Oranje Fonds

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds heeft een aantal mooie projecten mogelijk gemaakt: Leren Participeren en Fier in de Wereld. Daarnaast is ons project Leren Participeren geselecteerd voor deelname aan het programma ‘Meedoen, samen uit de armoede’. Ook ondersteunt het Oranje Fonds ons met het werven van vrijwilligers voor diverse projecten via hun website. 

Ga naar de site van het Oranje Fonds

Stichting Kinderpostzegels

Stichting Kinderpostzegels

Mede dankzij een prachtige bijdrage van stichting Kinderpostzegels vanuit het programma Veilige Toekomst hebben we gezinsunits kunnen realiseren voor onze crisisopvang waar we vrouwen en hun kinderen opvangen die te maken hebben met huiselijk geweld. 

Ga naar de site van stichting Kinderpostzegels

Rabobank Foundation

Rabobank Foundation

Rabobank Foundation heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan Blooming Bakery. Blooming Bakery is een sociale onderneming waar cliënten van Fier werkervaring op doen en alles leren over zowel de zakelijke als ambachtelijke kant van de bakkerij. Ze worden begeleid door leermeesters. Naast financiele ondersteuning adviseert de Rabobank Foundation de Blooming Bakery op het terrein van bedrijfsvoering en financiën. 

Bezoek de site van de Rabobank Foundation
Bezoek de site van de Blooming Bakery