logo

Kom jij in actie voor kwetsbare kinderen en jongeren?

Fier voert een jaar lang actie voor kinderen en jongeren die te maken hebben met geweld, verwaarlozing en uitbuiting. Dit doet zij met de actie 4voorFier. Nu de zomer eraan komt doet Fier er een schepje bovenop. Help jij mee om deze kinderen een bijzondere zomer te geven? Een zomer vol positieve ervaringen, de kans om te leren en gewoon te genieten.

Je kunt op verschillende manieren helpen:
- Doneer 4 euro;
- Vraag 4 vrienden, kennissen of collega’s dit ook te doen. Als zij op hun beurt ook 4 mensen vragen en zij vervolgens hetzelfde doen, zorgen we samen voor een positieve toekomst voor deze kinderen!
- Start een geldinzamelingsactie of motiveer anderen om iets te doen voor 4voorFier.

Waarom deze actie?
Bij Fier helpen we ieder jaar honderden kinderen en jongeren uit Nederland die te maken hebben met geweld, verwaarlozing en uitbuiting. Door armoede en de lastige situaties waarin ze opgroeien zijn ‘gewone’ dingen voor hen vaak niet vanzelfsprekend. Zoals het vieren van een verjaardag, schoolspullen, passende kleding, zwemles, sporten, een uitje, een maatje en de kans om nieuwe dingen te leren (zoals de Summerschool). Wij komen een jaar lang in actie, omdat wij vinden dat zij net als ieder kind meetellen en recht hebben op kansen in onze maatschappij. Naast een veilige plek en zorg zijn deze dingen juist belangrijk voor deze kinderen en jongeren. Wij zijn de actie 4voorFier gestart, omdat wij vinden dat zij net als ieder kind meetellen en recht hebben op kansen in onze maatschappij!

Help jij mee?
We vragen je een kleine donatie te doen en 4 mensen uit je omgeving te motiveren om dat ook te doen. Als zij op hun beurt ook 4 mensen vragen te doneren en zij vervolgens hetzelfde doen, zorgen we samen voor een positieve toekomst voor deze kinderen. Je kunt ook een eigen inzamelingsactie starten of je familieleden, vrienden en collega's vertellen over onze campagne.

Wil je meer weten waarom deze actie zo hard nodig is, waaraan we het ingezamelde geld besteden en voor welke kinderen en jongeren deze actie bedoeld is?
> Ga naar de veelgestelde vragen.

€ 7825,-
Totaal opgehaald

Wij komen in actie! Jij toch ook? #IkbenFier

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.