Kom in Actie

Wat fijn dat jij in actie wilt komen! Om je op weg te helpen hebben we alvast een aantal ideeën op een rij gezet. Misschien heb je zelf ook wel een goed idee.

Wat kun je doen?

Promotiemateriaal

We hebben foto's met het logo en de tekst 'Kom ook in actie' die je kunt delen op social media. Hiermee laat je weten dat jij een bijdrage hebt geleverd aan onze actie en kun je anderen vragen dat ook te doen.

Foto 1 - actie 4voorFier - Kom ook in actie
Foto 2 - actie 4voorFier - Kom ook in actie
Foto 3 - actie 4voorFier - Kom ook in actie
Logo 4voorFier (roze hart)

Vind je het lastig om zelf een bericht te verzinnen? Daar helpen we je graag bij! Hier vind je voorbeeld berichten voor Facebook, Whatsapp, Twitter of Linkedin.

We hebben een kant-en-klare mail waarmee je je collega's, familie of vrienden kunt vragen ook in actie te komen. Natuurlijk kun je ook zelf een leuk bericht schrijven.

Start een eigen online actie voor 4voorFier

Je kunt doneren aan onze actie op het donatieplatform WhyDonate, maar je kunt hier ook zelf een fundraiser starten voor waarmee je geld ophaalt voor onze 4voorFier actie. Hier lees je stap voor stap hoe je dit kunt doen:

1.    Ga naar www.whydonate.nl en klik rechts bovenaan de pagina op zoek een doel. 
2.    Vul in het zoekvenster Fier in en klik op een actiepagina van Fier. Je kunt kiezen om in actie te komen voor 4voorFier of de projecten Summerschool, Leren participeren of Blooming Bakery.
3.    Registreer jezelf als fundraiser door op de groene knop rechts bovenin te klikken. 
4.    Vul je naam en mailadres in en maak een wachtwoord aan. 
5.    Vul vervolgens als particulier je naam in. Let op: de informatie die je hier invult is zichtbaar op de website van Whydonate. 
6.    Upload het 4voorFier logo en klik op registreer.  
7.    Vul je eigen pagina met een korte beschrijving over de actie en een foto die je hier kunt downloaden en klik op opslaan. Je kunt onze foto’s gebruiken door ze hier te downloaden. 
8.    Deel jouw pagina op social media. Jouw actie wordt dan als fundraise-actie gekoppeld aan onze goede doelenpagina op WhyDonate

€ 7096,-
Totaal opgehaald

Wij komen in actie! Jij toch ook? #IkbenFier

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.