Ik wil werken bij Fier

Geweld voorkomen, geweld stoppen en hulp bieden bij de gevolgen van geweld. Dat is de opdracht van Fier. Fier biedt begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen met trauma als gevolg van seksueel misbruik, huiselijk geweld, eergerelateerd geweld of kinder- en mensenhandel.
We spelen in op ontwikkelingen en vraagstukken vanuit de samenleving. De wereld is ons uitgangspunt. Wat gebeurt er in die wereld? Welke problematiek speelt er? Wat hebben slachtoffers, plegers en getuigen van geweld nodig? Daar spelen we op in. We stellen onszelf steeds opnieuw dezelfde vraag: doen we de juiste dingen en doen we deze dingen goed genoeg? We onderzoeken, verbeteren en innoveren. Hiervoor werken we met mensen die innovatief en deskundig zijn, een enorme passie en drive hebben en graag meedenken hoe dingen beter kunnen. Mensen die een verschil willen maken.

Op zoek naar een nieuwe uitdagende baan, een inspirerende stageplek of vrijwilligerswerk waar je écht betekenis kunt geven? Welkom bij Fier. 

Erkend leerbedrijf

Fier is erkend leerbedrijf. Lees meer. 

Vacatures

Vacatures

Meer informatie
Stage vacatures

Stage vacatures

Meer informatie
Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Meer informatie