Ik wil werken bij Fier

Geweld voorkomen, geweld stoppen en hulp bieden bij de gevolgen van geweld. Dat is de opdracht van Fier. Wij bieden begeleiding, behandeling  en een veilige plek aan kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben met huiselijk geweld, eergerelateerd geweld, mensenhandel of sekuseel misbruik. We spelen daarbij in op ontwikkelingen en vraagstukken vanuit de samenleving. We onderzoeken, verbeteren en innoveren. Onze medewerkers zijn innovatief en deskundig, hebben een enorme passie en drive en denken graag mee hoe dingen beter kunnen. Het zijn mensen die een verschil willen maken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan, een inspirerende stageplek of vrijwilligerswerk waar je écht betekenis kunt geven? Welkom bij Fier! Lees meer over onze organisatie.

Vacatures

Vacatures

Meer informatie
Stage vacatures

Stage vacatures

Meer informatie
Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Meer informatie

Werken bij Fier: medewerkers vertellen

Fier zoekt specialisten

Naast dat wij regelmatig op zoek zijn naar allround hulpverleners en collega's voor diverse andere functies, hebben we bij Fier altijd plaats voor specialisten met hart voor onze doelgroep. Ben jij GZ- psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, psychiater of systeemtherapeut en heb je interesse om voor Fier aan de slag te gaan? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling personeelszaken via 058 - 215 70 84 of . We kunnen je meer vertellen over de missie, visie en werkwijze bij Fier en wellicht een gesprek plannen.  

Erkend leerbedrijf

Fier vindt het belangrijk om persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te stimuleren en de aanwezige kennis binnen de organisatie te vergroten. Daarom bieden wij stageplaatsen en opleidingsplekken aan voor zowel het primaire proces als bij de ondersteunende diensten. Fier is erkend leerbedrijf voor een groot aantal opleidingen. Lees meer