Werken bij Fier

Hallo toekomstige collega! Bij Fier werken we iedere dag opnieuw aan de veiligheid en de toekomst van anderen. Van groepsbehandelaar tot ICT’er en van GZ-psycholoog tot receptionist. Zonder hen geen Fier. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Werk dat ertoe doet

Bij Fier werken we met cliënten die te maken hebben (gehad) met geweld in afhankelijkheidsrelaties. Dat betekent dat onze cliënten complexe problemen hebben. We kijken echter verder dan alleen die problemen en zien de mens als totaal. De focus gaat op vooruit, met af en toe een blik naar het verleden. We kunnen met trots zeggen dat we werk doen dat er écht toe doet.

Dit doen we met z’n allen: de mensen die vast bij Fier in dienst zijn, de studenten die stagelopen en de mensen die zich vrijwillig voor onze cliënten inzetten. Allemaal dragen we ons steentje bij aan het uit de wereld helpen van geweld, op welke manier dan ook.

Wij beloven jou ...

  • dat je écht iets kan bijdragen aan de maatschappij;
  • gepassioneerde collega’s;
  • dat je werkt met mensen met complexe problematiek;
  • dat geen dag hetzelfde zal zijn;
  • dat je je werkplek kunt invullen zoals jij wil;
  • dat er doorgroeimogelijkheden zijn;
  • een IKB-budget (vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
  • een loopbaanbudget dat je naar keuze kunt besteden.
  • dat je, als het werk dat toelaat, hybride kunt werken.

Wist je dat je als medewerker bij Fier je IKB-budget via FiscFree fiscaal voordelige aankopen kunt doen of extra verlof kunt aankopen?

Enthousiast geworden?

Voordat je op die sollicitatieknop klikt, ben je misschien benieuwd wat je daarmee allemaal in gang zet. Daarom leggen we je uit hoe het sollicitatieproces eruitziet.

Solliciteren

Allereerst: klik op die solliciteerknop bij die vacature die je op het oog hebt en vul je gegevens, je motivatie en CV in. Jij hebt je deel nu gedaan en dus is het wachten op reactie van onze afdeling Human Resources (HR) voor het inplannen van je eerste gesprek zodra je door de eerste sollicitatieronde bent gekomen.

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek op één van onze locaties ligt de focus vooral op jou als persoon. We gaan samen met jou op zoek naar het antwoord op de vraag of het werken bij Fier bij je past en of je hier op je plek zou zitten. Dit gesprek is ook vooral voor jou een mooi moment om daarachter te komen.

Gesprek nummer twee

Ben je nog enthousiaster geworden dan je al was over de functie en ziet je gesprekspartner de match ook? Dan word je uitgenodigd voor het tweede gesprek, waarbij de focus vooral komt te liggen op de hoeveelheid uren die je wilt werken en hoe je werk eruit kan komen te zien.

De beslissing

Valt de keuze op jou? Gefeliciteerd! Hierna volgt een aanstellingsgesprek met HR waarbij je je contract tekent en nog allerlei praktische zaken worden besproken rondom je contract, de cao en bijvoorbeeld secundaire arbeidsvoorwaarden. Zij plannen met je in wanneer je eerste werkdag is en dan is het aftellen tot die datum. Welkom bij Fier!

Onderzoek Fier

Ik ben op zoek naar

Een baan

Hier vind je al onze vacatures!

Een stage

Wat kan jij leren bij Fier?

Vrijwilligerswerk

Wat kan je als vrijwilliger voor ons doen?

#wijzijnfier

Lees de inspirerende verhalen van onze cliënten, medewerkers én mensen die nauw verbonden zijn aan onze missie.

Meest recent:

Het verhaal van Désirée

‘Gek genoeg heeft het werken hier raakvlakken met het vliegen. Ik heb 23 jaar lang gevlogen als stewardess. Het gaat natuurlijk allebei om mensenwerk. En de landen waar sommige meiden vandaan komen, daar ben ik geweest.

Lees verder »

Blijf op de hoogte.

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.